icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp

Jeugdkorps Crescendo zelfstandig verder

"Jeugdkorps Crescendo" heeft afgelopen weekend het eerste werkweekend gehad als zelfstandig jeugdkorps van de Bicycle Showband Crescendo. Na een jarenlange samenwerking met showband Marum - onder de naam Samenwerkende Jeugdkorpsen Marum/Opende (SWJK) - liepen de visies van de twee verenigingen te ver uitéén om nog samen verder te gaan. Reden voor Crescendo om als bloeiende vereniging met een eigen jeugdkorps verder te gaan.

Afgelopen weekend werd het nieuwe logo van het Jeugdkorps gezamenlijk onthuld door oud-voorzitter van de Stjelp, Arend Hoekstra en de voorzitter van de vereniging, Alex Nieuwland. Het logo is in dezelfde huisstijl als die van het moederkorps, omdat de jeugd zo kan laten zien waar ze bij horen én om eenheid uit te stralen als vereniging. Met 18 leden zal het Jeugdkorps Crescendo Opende dit jaar diverse straat optredens verzorgen. Met hun show zullen ze onder andere meedoen aan het ODSC te Assen, en het jeugdfestival te Stiens. En natuurlijk hoort er in deze show een element van de Bicycle Showband, de fiets!

Er is dit weekend - door de jeugdleden - hard en enthousiast gewerkt aan de nieuwe show. Mocht je ook belangstelling hebben om te komen spelen bij de jeugd van Crescendo, kom dan gerust eens kijken op woensdagavond vanaf 18.00 tot 19.30 uur! We repeteren met de showrepetities op het terrein van Auto Bijlsma op het industrieterrein van Surhuisterveen.


Contactgegevens

Jeugdkorps Crescendo
Verbindingsweg 9
9865 TE Opende

Volg ons