icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp

Afscheidavond Jeugdkorps Crescendo 2023

Het einde van het jaar is alweer in het zicht. Dat betekend voor het Jeugdkorps dat alleen kerst nog voor de deur staat.

Vrijdagavond 24 november stond de afscheidsavond op het programma. Dat is het moment waarin we afscheid nemen van jeugdleden die doorstromen naar Bicycle Showband Crescendo. De jeugdcomissie, instructie en jeugdleden verzamelden zich om 19:00 uur in het BaronTheater. Er werd een enveloppen spel gespeeld, met allemaal verschillende soorten vragen en fragmenten over de vereniging. En als het korfbal fluitje van OKO in je oor tetterde, moest er een hints vraag worden beantwoord en stond het spel voor iedereen op dat moment stil. Het was een spannende strijd tussen de deelnemers. Met maar 2 punten verschil won het team "Jeugdkorps Crescendo" van het team "Jeugdshowband Urk". Ook hebben we de "100 jaar Crescendo" show terug gekeken die werd uitgevoerd tijdens de Nationale taptoe Jeugdmanifestatie in Ahoy Rotterdam. 

Deze avond werd er tevens afscheid genomen van muzikaal leider Leonard Tolsma, die na 16 jaar besloot te stoppen met alle taken die hij vervulde binnen het Jeugdkorps waarvan onder andere dirigeren en het schrijven en instuderen van de shows. Ook werd er afscheid genomen van Sita Helmholt die de symbolische tambour-maitre stok overgeeft aan het volgende jeugdlid. Komend seizoen stromen er vier jeugdleden door naar Bicycle Showband Crescendo. Dit zijn Richard Copinga op bariton, Jaron Snip op trombone, Inge Couperus op trompet en Lotte van der Dijk op bugel.

Wij willen deze vier muzikanten bedanken voor de geweldige tijd bij het Jeugdkorps en veel succes wensen bij de showband.Contactgegevens

Jeugdkorps Crescendo
Verbindingsweg 9
9865 TE Opende

Volg ons