icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp

Een geslaagde Lampionnenoptocht met een debuut voor Norah

Elf november is de dag! 

Afgelopen zaterdag was de jaarlijkse lampionnenoptocht in Opende! Gezamenlijk werd er muziek gemaakt door Crescendo. Het Jeugdkorps liep voorop en de Bicycle Showband liep er achteraan. Alle basisschoolkinderen hadden zich verzameld op het schoolplein en liepen achter de muziek aan door het dorp. Op verschillende plekken op de route werd er haltgehouden en speelden we gezamenlijk het 'Sint-Maarten' lied. Alle kinderen zongen hierbij luid en duidelijk mee.

Het was voor Norah Dijk een spannend optreden. Want zei deed voor het eerst mee met het Jeugdkorps Crescendo. Ze speelde vol passie mee op haar Alt Hoorn instrument. Thuis had ze het Sint-Maarten nummer goed geoefend, zo goed zelfs, waardoor ze dit helemaal uit haar hoofd speelde! Ze had genoten van het optreden en zei na afloop: ''Ik vond het erg leuk om samen met zoveel mensen op te treden''. 

Na de zomervakantie is Norah vanuit het Leerlingenorkest aangesloten bij de muzikale repetities van het Jeugdkorps. Vanaf het nieuwe jaar stroom zij door naar het Jeugdkorps. Een prachtig debuut!


Na het optreden konden de kinderen allemaal langs de deuren om snoepgoed op te halen.
Beluister hier het Sint Maarten nummer:


Contactgegevens

Jeugdkorps Crescendo
Verbindingsweg 9
9865 TE Opende

Volg ons