icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp

Jeugdkorps Crescendo kampioen bij ODSC Assen 2017

Zaterdag 10 juni vertrokken wij vanuit Opende naar Assen, om daar op te treden in Sportpark Achilles. Toen wij aankwamen werden de laatste haardonuts in het haar gedraaid en werd er door de ouders veel succes gewenst. Wij gingen in auto’s naar een andere locatie om de instrumenten warm te blazen en de puntjes op de i te zetten. Lopend gingen wij terug naar het veld om onze show te laten zien. Er heerste een gespannen sfeer en vooral de jongsten onder ons waren erg zenuwachtig. Eenmaal bij het veld aangekomen gingen wij klaar staan en kregen onze laatste ‘peptalk’ van onze instructie en tambour-maître.
9:45, eindelijk was het zover: wij waren aan de beurt. Onder luid gejoel speelden wij onze nummers en na afloop konden wij zeer tevreden het veld af marcheren. Trotse instructie leden en ouders wachtten ons op en iedereen was zeer tevreden.
Na het optreden mocht iedereen zijn eigen gang
gaan, want de prijsuitreiking zou pas om 13:30 zijn.

De prijsuitreiking
In ons uniform broek en Crescendo t-shirt liepen wij het veld op. Dit was misschien nog wel het spannendste moment van de dag. De 4e, 3e en 2e plaatsen werden genoemd en dit betekende dat wij eerste waren! Met 85.13 punten haalden wij onze 1e plak binnen en dit geluk maakte bij velen nogal wat emotie los. Nog nooit had het jeugdkorps zoveel punten gehaald. Iedereen kreeg een medaille en we kregen twee bekers mee.
Een geweldige dag die niet snel vergeten zal worden! Kampioen..!

Zaterdag 24 juni gaan wij onze show nogmaals presenteren. Deze keer op het Jeugdfestival in Stiens. Wij hopen daar ook een mooi resultaat neer te zetten en kijken er erg naar uit!

Groetjes,
Bettine van der Ploeg


Contactgegevens

Jeugdkorps Crescendo
Verbindingsweg 9
9865 TE Opende

Volg ons