icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp

Werkweekend Jeugdkorps Crescendo 2019

Zaterdag 6 en zondag 7 april hadden we werkweekend met het jeugdkorps. Zaterdag moesten we om 9 uur aanwezig zijn. We zijn begonnen met het lopen in een blok, het marcheren. Vervolgens zijn we begonnen met nieuwe show, tot het ‘s middags eten zijn we hier mee bezig geweest.

Na het eten zijn we met zijn allen naar de Poiesz geweest. Hier hebben we met zijn allen een paar nummers gespeeld voor de jeugdsponsoractie. Na het spelen zijn we terug gegaan naar de sporthal waar we tot 17:30 hebben gewerkt aan de nieuwe show. We hebben zo hard gewerkt dat dit jaar de hele show erin zit en de show van dit jaar wordt een erg mooie show!

Om 17.30 uur zijn we gestopt en hebben we onze slaapplekken klaargemaakt. Toen dat klaar was hebben we met z’n allen patat gegeten. Daar waren we wel aan toe!

Om 20.00 uur begon de bonte avond dus na het eten hadden we tijd om ons om te kleden of nog een potje te voetballen.
De bonte avond was georganiseerd door Femke en Sita. Ze hadden veel spellen bedacht op een paar na (de beerpong).
Na de bonte avond konden we gaan slapen…. Echt niet! We hebben die avond nog veel gedaan zoals hockey en voetbal. Natuurlijk hebben we ook dit jaar weer de spullen van de instructie in de netten aan het plafond gehangen. 

Om 8 uur werden we allemaal wakker gemaakt en konden we aan het ontbijt. Daarna hadden we de tijd om de hele zaal op te ruimen en alle spullen op te bergen. Toen hebben we nog een uur geoefend en daarna hebben we om 11 uur de show laten zien aan onder andere de ouders en nog heel veel andere mensen. Toen dat was afgelopen heeft iedereen de spullen gepakt en was het tijd om naar huis te gaan.

Groetjes, Evert


Contactgegevens

Jeugdkorps Crescendo
Verbindingsweg 9
9865 TE Opende

Volg ons